FAIL (the browser should render some flash content, not this).  
   
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Shape Works - Controlul greutatii pentru forme perfecte
Formula 1 - Micul tau dejun ideal
 

Slabire rapida si intr-un mod sanatos!

 

Slabire, slabeste sanatos, Florina Vacarescu expert in nutritie si contrlul greutatii

Buna ziua,

Numele este Florina VACARESCU si sunt expert in nutritie si controlul greutatii.

Mesajul acestui site este ca surplusul de greutate poate fi invins definitiv, printr-un program de slabire intr-un mod absolut sanatos, foarte usor, in permanenta asistat si cu urmari extrem de benefice pentru starea generala de sanatate.

Ultimele statistici ale Asociatiei Romane de Endocrinologie arata ca 25% dintre romani sunt obezi si 64% sunt supraponderali,

Studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul de alimentatie si cu surplusul de greutate, fiecare kilogram peste greutatea normala crescand riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate, fiind necesar un program de slabire.

In acelasi timp, reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40% ! Nu fiti si dumneavoastra parte a acestei statistici, pentru ca sanatatea pana la urma este bunul cel mai de pret pe care il avem ! Acum puteti beneficia de programe de slabire intr-un mod absolut sanatos si foarte usor!

Eu am determinarea, instruirea necesara si dorinta de a va fi alaturi pana la obtinerea rezultatului dorit ! Produsele noastre sunt de multi ani cele mai bune din lume, programele sunt personalizate nevoilor fiecarui organism in parte si au ca rezultat o rata de slabire lunara GARANTATA de minim 3-5 kg !

Depinde numai de dumneavoastra cat de mult va doriti si mai ales, cat de mult va pretuiti sanatatea ! Participati acum la programul de slabire, slabesti-online.ro!

 

Va doresc toate cele bune,
Expert wellness

Florina VACARESCU

Contact telefonic: 021 746 55 56 / 0729 978 041 / 0744 332 187
     
 
 
Slabesti-Online.ro © 2007  Termeni si Conditii